Flash player is not installed.

 

NA KRATKO O BRAMIDANU

 
ukratko_o_bramidanu
 

BRAMIDAN

Bramidan je eden izmed vodilnih Evropskih dobavitljev balirk in rešitev za stiskanje odpadnega kartona, plastike in drugih reciklažnih materialov.

Ustanovljen je bil leta 1975 kot majhno družinsko podjetje, ki je prodajalo kmetijsko opremo. Leta 1981 je podjetje spremenilo svojo poslovno strategijo in vstopilo na trg ravnanja z odpadki.

Danes je priznana blagovna znamka, ki je prisotna na številnih poslovnih področjih in močno zastopana v številnih državah po svetu. Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev s področju ravnanja z odpadki je stabilno in dobro situirano podjetje. Ima enega najobsežnejših proizvodnih programov na tržišču. Vsaka od njihovih stiskalnic je posebno prilagojena obdelovanju kartona, plastike in drugih reciklažnih materialov. Ob velikem poudarku na varnosti, so vse njihove balirke oblikovane in proizvedene po najvišjih standardih, kar omogoča najvišjo stopnjo varnosti pri upravljenju, dolgo življensko dobo in obratovanje brez zastojev.

Bramidan stalno razvija in nadgrajuje kvaliteto svojih stiskalnic, tako so nedavno uspeli razviti unikatna premična vrata, ki se zapirajo in odpirajo popolnoma avtomatsko, kar je v svetu vertikalnih stiskalnic popolna noviteta, ki je tudi patentirana.

 
 
 
  BRAMIDAN VIDEO
 
  KONTAKTIRAJTE FISTI
 
 


Copyright © Fisti d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane.