kontakt
 

O PODJETU FISTI

 
o_preduzecu_fisti
 

FISTI

Fisti d.o.o. je mlado podjetje, ustanovljeno leta 2008 s poslovno vizijo delovanja na ekološkem področju, kateremu je zvesta tudi danes.

Na slovenskem trgu in na trgu bivše Jugoslavije, kjer je v preteklem letu v bližini Beograda nastalo tudi prvo hčerinsko podjetje Fisti d.o.o. Srbija, smo prisotni s profesionalnimi proizvodi za filtracijo vode BRITA in celostno ponudbo proizvodov za racionalizacijo stroškov ravnanja z odpadki. Tako ponujamo vertikalne stiskalnice podjetja Bramidan in stiskalnice podjetja Puhler. Z vertikalnimi stiskalnicami BRAMIDAN omogočamo podjetjem, da si racionalizirajo stroške prostora, odvoza odpadne embalaže ter si ustvarijo urejeno okolje za zbiranja odpadkov. S stiskalnicami Puhler pa ponujamo unikatno rešitev, namenjeno predvsem živilsko predelovalni industriji, ki se srečuje s problematiko uničevanja večjih količin prazne in polne embalaže. Med drugim smo v Ljubljanskih mlekarnah v letu 2010 uspešno izpeljali njeno implementacijo v poslovni proces.

V prihodnosti si želimo, da si še z nekoliko širšim asortimanom kvalitetnih izdelkov, utrdimo položaj na slovenskem trgu ter z ustanavljanjem novih hčerinskih podjetij povečamo tržni delež na področjih bivše Jugoslavije in Albanije.

Spoštovani, v kolikor v naši ponudbi vidite izdelke, ki bi vam lahko poenostavili in predvsem racionalizirali vaš poslovni proces ali potrebujete le nasvet, kako najučinkoviteje pristopiti k kvalitetni pripravi vode za vaše aparate ali rešiti problem s področja odpadne embalaže, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

 
 
 
  KONTAKTIRAJTE FISTI
 
 


Copyright © Fisti d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane.